Airco service Venray

Als er een airco in je auto zit, is het verstandig om deze regelmatig te laten controleren. Je merkt het namelijk niet altijd wanneer de airco minder goed werkt. Als een airco minder goed gaat werken dan kan dat er voor zorgen dat er schimmels en bacteriën in het systeem komen of dat het systeem zelfs stuk gaat. Eigenlijk kun je ervan uit gaan dat de kosten van een reparatie hoger zullen liggen dan het onderhoud.

Wat we doen in onze auto airco service

In onze auto airco service kun je terecht voor alles wat er samenhangt met jouw airco. Zo kunnen we een eenvoudige geurbehandeling uitvoeren om vervelende luchtjes weg te werken. Maar je kunt bij ons ook terecht voor een volledig onderhoud aan je airco. Dit houdt in dat we de airco controleren op functie en koelcapaciteit. Verder controleren we op lekkages en vullen we het koudemiddel bij.

Airco bijvullen

Een aircosysteem verliest constant zijn koelvloeistof of het koudemiddel. Dit kan oplopen tot wel 10% per jaar. Daarom is het van groot belang dat de airco regelmatig wordt bijgevuld. Doe je dat niet, dan functioneert de airco minder en kan het voor grotere problemen zorgen. Door de airco bij te laten vullen zorg je er dus voor dat je aircosysteem in goede conditie blijft. Daar voorkom je dure reparaties mee!

Auto airco reparatie

Als je airco dan toch stuk gaat of defect is, ben je ook bij Garage Arts & Claessens aan het juiste adres. Wij stellen een diagnose en overleggen de kosten met jou voordat we overgaan tot reparatie. Zo weet je vooraf altijd wat je te wachten staat!

Airco servicebeurt uit laten voeren?

Is het tijd dat jouw auto een airco servicebeurt krijgt? Geef dan even een belletje aan Garage Arts & Claessens. Dan plannen we een afspraak en kijken we samen wat er aan jouw airco nodig is. Meer weten? Bel, mail of kom even langs voor meer informatie!

© Garage Arts & Claessens 2022