APK Keuring Venray

Een keer per jaar krijg je melding dat het weer tijd is: de APK keuring. Een jaarlijks ritueel die verplicht wordt door de overheid. Tijdens deze controle wordt er gekeken of de auto nog verkeersveilig is en of deze nog voldoet aan de normen. Natuurlijk wil je de APK keuring goed en vakkundig laten uitvoeren bij een autogarage in Venray. Bij Garage Arts & Claessens kun je altijd snel terecht en helpen we je graag verder!

APK keuring in Venray

Natuurlijk zoek je een APK Keuring dicht bij huis. In Venray zijn wij gevestigd op het Keizersveld en daarmee voor veel mensen in de buurt van zijn/haar werk. Het komt dan ook meer dan geregeld voor dat de auto hier ’s ochtends afgegeven wordt en na het werk weer volledig gekeurd opgehaald wordt. Werk je op het Keizersveld in Venray? Dan kun je hier ook een Leenfiets meenemen naar je werkplek. Natuurlijk mag dit ook als je niet op het Keizersveld werkt.

Betrouwbare en goedkope APK keuring

Bij Garage Arts & Claessens onderscheiden wij ons op meerdere vlakken. Bij ons heb je altijd contact met één van onze werknemers wanneer je auto bij ons is. Verder geven wij altijd onze prijs (indicatie) vooraf. Geen vervelende rekeningen dus wanneer je de auto op komt halen. Zo behalen wij een meer dan uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

APK in combinatie met een beurt

Maar al te vaak wordt de APK keuring uitgevoerd in combinatie met een grote of kleine beurt. Dit zorgt er voor dat we in de beurt al kunnen controleren hoe de staat van de auto is en de APK keuring dus makkelijker zal verlopen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de auto weer voldoet aan alle APK eisen, maar ook dat andere mankementen direct opgelost kunnen worden.

APK keuring laten doen?

Is het voor jou dan zo ver? Geef ons dan even een belletje of mail even om een afspraak te plannen. Dan plannen wij samen met jou een moment dat je de auto langs brengt en dan zorgen wij dat de auto de keuring ondergaat. Graag tot ziens bij Garage Arts & Claessens.

© Garage Arts & Claessens 2022