Kleine beurt Venray

Het wordt aangeraden elke 15.000 kilometer, of na één jaar een kleine beurt uit te laten voeren. Deze beurt zorgt er voor dat je auto blijft presteren. In de kleine beurt worden tot wel 30 punten gecontroleerd. Maar dit zorgt er niet direct voor dat de kosten van een kleine beurt direct de pan uit schieten.

Wat houd een kleine beurt in?

Bij een kleine beurt worden er tot wel 30 punten gecontroleerd. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Remmen;
  • Verlichting;
  • Schokdempers;
  • Accu;
  • Vloeistoffen verversen (olie, koelvloeistof, etc.);
  • Interieurfilter vervangen.

Als er uit het onderzoek duidelijk wordt dat punten een reparatie of vervanging nodig hebben, dan bespreken we dit eerst met jou. Dit zorgt er voor dat je geen vervelende verrassingen krijgt wanneer je de auto weer ophaalt.

Kleine beurt voor de APK

De meeste kleine beurten worden samen ingepland met de jaarlijkse APK keuring. Zo hoef je maar één keer langs te komen en mis je de auto dus ook niet onnodig vaak. Ook zorgt dit er voor dat er al punten van de APK opgelost kunnen worden tijdens de kleine beurt. Een win-win situatie dus!

Wat kost een kleine beurt

Een kleine beurt hoeft niet duur te zijn. De prijs kan wel verschillen per auto. De prijs hangt van de te vervangen onderdelen en vloeistoffen af. Zo maakt het verschil in olie ook een verschil in prijs. Als er weinig punten zijn, zullen de kosten dus ook gunstiger uitvallen. Wil je weten wat de kosten van een kleine beurt voor jou gaan zijn? Geef ons dan even een belletje!

Kleine beurt plannen in Venray?

Is jouw auto toe aan een kleine beurt? Plan dan snel je kleine beurt in bij autogarage Arts & Claessens in Venray. Bel ons even om een afspraak te maken! Garage Arts & Claessens.

© Garage Arts & Claessens 2022